Dërgoni lule në Vlorë, dërgoni lule me shpërndarje në shtëpi në Vlorë.

 telefononi në numrin +355676047833

 ose na shkruani në: [email protected]

Buqetë me lule mikse

Buqetë elegante me lule të ndryshme të llojeve të ndryshme, e paketuar.
Ju mund të zgjidhni një shumë të ndryshme nga ajo e propozuar.
Madhësia dhe lulet do të korrespondojnë me çmimin e zgjedhur.
Buqeta gjithmonë do të jetë e paketuar me letër ose materiale të ngjashme dhe me fiongo me ngjyrë, sipas ndjeshmërisë së luleshitësit dhe sipas përdorimit lokal.
Buqeta do të dorëzohet nga luleshitësi direkt tek marrësi.
Ju mund të vendosni kërkesa të veçanta në shënimet në fund të porosisë.
cod. 94 Buqetë Standart e larmishme me shumë ngjyra, e paketuar sipas përdorimit lokal.
  € 45,00 Sasia:

cod. 95 Buqetë Premium e larmishme me shumë ngjyra, e paketuar sipas përdorimit lokal.
Duke filluar nga €
Sasia:

Në realizimin e buqetës ne marrim përsiper të përdorim lule dhe bimë cilësore dhe do të bëjmë gjithçka që është e mundur për të pasqyruar produktin e zgjedhur për sa i përket formës, përmbajtjes dhe ngjyrave. Megjithatë lejohen zëvendësimet e një ose më shumë elementeve për shkak të vështirësive në gjetjen e tyre në treg dhe shkatërrimit të produktit. Këto zëvendësime konsiderohen të pranuara nga blerësi porositës me kusht që produkti të ofrojë të paktën të njëjtin raport cilësi / çmim. Gjithmonë mund të na kontaktoni për të rënë dakord për atë që mendoni se është e nevojshme.